facebook tracking

Kaksoisuravalmennus

Löydä tasapaino pelaajaurasi ja muun elämän välille

Löydä tasapaino

Haluatko pohtia omaa urapolkuasi pelaajauran rinnalle tai sen jälkeen? Onko opintosuunnitelmat vielä avoinna tai vaativatko työnhakutaidot päivitystä? 

BearIT tarjoaa laadukasta ja monipuolista kaksoisuravalmennusta, joka huomioi yksilöllisesti elämäntilanteesi ja tarpeesi urasuunnitelmiesi toteutumisen suhteen. 

Uravalmennuksessa oma uravalmentajasi tutustuu laajasti tilanteeseesi, kuuntelee, tukee ja tarjoaa näkökulmia ja vinkkejä kaksoisurasi rakentamiseen.

Kaksoisuravalmennus toteutetaan yhteistyössä Palloliiton / Kansallisen Liigan kanssa.

Valmennus käytännössä

1

Hae mukaan kaksoisuravalmennukseen painamalla tästä ja täyttämällä hakusivulla olevat tiedot.

2

Valmennuksen alettua tapaat uravalmentajaa etänä Google Meet -sovelluksen välityksellä. Tapaamiset ovat noin tunnin mittaisia, toteutuvat viikoittain, joka toinen viikko tai harvemmin. Joskus 3-5 tapaamista on sopiva määrä, joskus tapaamisia sovitaan enemmän. Ensimmäisessä tapaamisessa sovitaan tapaamisvälit ja uravalmennuksen tavoitteet.

3

Uravalmennuksessa hyödynnetään walk&talk -menetelmää, jolloin tapaamiset voidaan sopia Google Meetin välityksellä toteutettavaksi myös kävelylenkin yhteyteen: Lähde uravalmentajasi kanssa etänä luontoon, nauti luonnon hyvinvointivaikutuksista ja keskustele samalla sinulle tärkeistä uraasi liittyvistä asioista. Kätevää, eikö?

4

Uravalmennuksen aikana tehdään pieniä pohdinta- ja tiedonhakutehtäviä sekä kartoituksia, jotka auttavat hahmottamaan omaa tilannetta ja tavoitteita. Oskar-osaamiskartoitustyökalu auttaa hahmottamaan osaamistasi laajasti sekä tuo esille osaamistarpeet. Kykyviisarin® kautta käsitellään työ- ja toimintakykyäsi laajasti itsearviointimenetelmällä. Tehtävät tukevat keskusteluja, joita käyt uravalmentajasi kanssa.

5

Uravalmennukseen on mahdollista yhdistää valmennuksen edetessä myös ryhmämuotoista työskentelyä, jossa pääset muiden pelaajien kanssa läpikäymään kaksoisuraan liittyviä keskeisiä teemoja. Voit osallistua näihin, mikäli koet ne itsellesi luontevina ja ne tukevat tavoitteesi saavuttamista.

Valmennuksen keskeiset teemat

VAHVUUDET - Osaamisen kartoitus, oman osaamisen sanoittaminen, vahvuuksien tunnistaminen
KIINNOSTUKSEN KOHTEET JA MOTIVAATIO - Ammatillisen identiteetin vahvistuminen, kiinnostavien urapolkujen löytyminen
OPINNOT - Opiskeluvaihtoehtojen kartoittaminen ja ohjaus opintojen pariin
TYÖELÄMÄ - Työnhakuvalmennus
KAHDEN POLUN YHTEENSOVITTAMINEN - Itsensä johtaminen ja aikataulutus, priorisointi ja voimavarojen riittäminen
PÄÄSY TAVOITTEESEEN - Pelaajaurasta nauttiminen ja kokonaiselämäntilanteen tasapainon löytyminen!

BearIT yrityksenä

Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluiden moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä.

Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisenhalu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa.

Verkostoidu kanssamme

 

output-onlinepngtools (10).png

subway_kansallinen liiga_(0_b).png

 

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta